BEAUTYTEK TEKNOLOGI

 

Teknologi
Behandlingar både för kvinnor och män
• Fettreducering, mage och lår
• Behandling av celluliter
• Bröstlyft – även små bröst blir synbart fylligare
• Stramare hud och vävnad på mage, ben, lår och säte
• Effektiv behandling av bristmärken efter graviditet
• Behandling av ärr
• Behandling av ansikte, rynkor, linjer i ansikte, påsar under ögonen,
 dubbelhaka och acne.
• Förbättring före och efter plastikkirurgi

Beautytek utvecklades ursprungligen för användning inom medicinen och har redan visat sin överlägsenhet inom detta område. Beautytek är knappast jämförbar med någon annan känd konventionell metod. Arbetsprincipen är varken baserad på muskulär HV-stimulering, ultraljud, laser eller magnetstimulering. Biocybernetisk algoritm och artificiell intelligens används i detta banbrytande system för att både analysera och förstärka det fysiologiska tillståndet i den behandlade vävnaden. Då det yttersta terapeutiska målet är att uppnå och behålla energibalansen så använder Beautytek en intern uppsamling av fysisk information om energibrister och överför sedan exakt avvägda energidoser. Genom att kombinera visdom från traditionell kinesisk medicin (TMC) med modern teknologi har Beautytek inneburit ett genombrott i säkerhet och effektivitet när det gäller kosmetisk behandling.

Beautytek är knappast jämförbart med någon annan konventionell metod. Genom att kombinera visdom från traditionell kinesisk medicin (TCM) med den modernaste medicinska teknologin innebär Beautytek ett genombrott i säkerhet och effektivitet när det gäller kosmetiska behandlingar för både män och kvinnor i alla åldrar.

Hur fungerar det?
Behandlingen är behaglig, helt smärtfri och utan risk för din kropp. Den är till och med avslappnande och stärkande. Behandlingen tar mellan 30 och
90 minuter beroende på kroppsdel. En speciell elektrolytgel appliceras på den kroppsdel som ska behandlas. Därefter masserar terapeuten området med
en sond. Mikroström tillförs och mäts av ett avancerat dataprogram, allt för att optimera resultatet.
Beautyteks arbetsområde är inte begränsat till hudens yta utan utvecklar sin fulla behandlande kraft genom att stimulera kroppens självläkande mekanismer.
Den exakt doserade överföringen av energi går djupt in i vävnaden och leder till:

Det här händer i kroppen:

   • Stimulering av ämnesomsättningen.
   • Förbättrad lymfdränage.
   • Ökad blodcirkulation.
   • Stimulering av vävnadsregeneration.
   • Bättre vätskebalans i kroppen.
   • Energibalans i den behandlade kroppsdelen.
   • PH-balans.
   • Stimulering av muskler.
   • Avlägsning av slaggprodukter. 

* bättre vätskebalans i kroppen
* förbättrat lymfdränage
* balans i syrabasen
* ökad blodcirkulation
* stimulering av vävnadsregeneration
* energibalans
* stimulering av muskler
* avlägsning av slaggprodukter
* ökad omsättning av fett

 

Effektiviteten 
hos Beautytek terapin har utvärderats i en studie som utförts i Tyskland i mars och april under 2003. Olika fysiologiska parametrar – kapillär hudperfusion, hudens elasticitet (Cutometer), High Resolution Ultrasound Imaging, Termografi och SELS – Surface Evaluation Of Living Skin (ytevaluering av levande hud) test utfördes.
Bland testämnena ökade den kapillära hudperfusionen med 30%, vågformigheten hos subhudlager som relaterar till en minskning av celluliter reducerades i medeltal med 30% och hudelasticiteten och slätheten ökade. Råhet, fjäll och rynkighet hos huden minskades. En större klinisk studie är planerad för att ordna med ytterligare bevis omkring effektiviteten hos Beautytek relaterad terapi.

Instrumentet
använder en direkt multi-fas digital pulskod modulerings syntes för att erhålla hög noggrannhet av bioimpedansdetektion och jämförelse under bevakning av en dator.
Beautytek analyserar kroppsområdet som skall behandlas och diagnosterar de fysiologiska förhållanden och behov innan den aktuella behandlingen startar genom att leverera korrigerande energimönster. Alla huvudfunktioner är fullt automatiserade för att förhöja terapins effektivitet.

Beautytek
använder naturlig elektrisk ström som påverkar kroppen. Direkt syntes rör sig i en vågform. Ström med lågt ampertal (35-500 mikro- amps) opererar optimalt under smärttrösklen och det är normalt att känna nästan ingenting under behandlingen.

Aktiva ingredienser 
är levererade genom hudytan genom iontopores. Kombinerad med den levererade energin är de inkluderade ingredienserna: Citrus Aurantium (används för att stimulera nedbrytningen av fett genom att orsaka frigivning av noradrenalin vid beta 3-receptor lägen), Fosfolipider (inblandad i många av kroppens metaboliska processer), Etyl Linoleate (Vitamin F, essentiell fettsyra som är förebud av prostataglandiner, hormonliknande sammansatt ämne som producerar varierande metaboliska effekter i vävnaden, som ger huden smidighet och ett ungt utseende), och askorbinsyra (Vitamin C är viktig för att underhålla kroppscellernas hälsa och som en antioxidant, den hjälper med att minska de fria radikalernas effekt) startar metaboliska processer och/eller ökar cellproduktionen genom att förbättra hudkvaliteten och stärka
vävnaden, beroende på de speciella behov hos området som skall behandlas.

Beautytek 
stimulerar produktionen av ATP (adenosine trifosfat), vilket är den lagrade cellulära energin som tillåter en cell att fungera. Det här utlöser i sin tur kroppens naturliga biokemiska processer. Dessa processer tillåter intracellulära vätskor att bli återställda, elektrolytnivåerna till att bli påfyllda och upptagandet av näringsämnen som dem som har beskrivits ovan. Stimuleringen av intracellulär kalcium styrker ytterligare cellbalansen och läkandet. Upptagandet av aminosyror ökar, liksom proteinsyntesen, som hjälper till med att reparera vävnaden. Blodcirkulationen och lymfans flöde ökar. Detta tillsammans gynnar balancering av cellfunktion och regenerering av celler och vävnad.

Cellulitbehandlingar 
förbättras genom att använda mikroströmmar för att öka blodcirkulationen, metabolismen och lymfans flöde, allt som hjälper till att bekämpa fickor av extra fett under hudens yta. Beautytek terapi gör det lättare för lymfan att röra sig till terminus genom att använda en negativ ström vid terminus och en positiv ström används för att manipulera med lymfans vätskor.

På den estetiska arenan 
kan Beautytek användas för att behandla symptom som muskellyftning och spänst, fastare hud, akne, ärr, läkande både före och efter operation, celluliter, fettreduktion och lymfdränering av ansikte och kropp.

Kunder får rådet 
att bevara sitt dagliga intag av vatten på två liter och komplementera med örtte eller juice för att spola ut de gifter som behandlingen har stimulerat till att frigöra och för att förhindra uttorkning. Motion och en balanserad diet hjälper också behandlingen.

Varje del av vår kropp 
består av celler och en instabilitet hos cellfunktionen beror ofta på frånvaro av motion, ohälsosam diet, gifter och några mediciner. Detta orsakar vätskeretention, kraftig fetma och hudproblem. Under behandlingens förlopp återfås homeostas i cellfunktionen. Effekten borde bli långvarig speciellt om man underhåller med behandlingar och behåller en hälsosam livsstil.

Beautytek teknologi 
erbjuder ett koncept som är förebyggande för yngre kunder och föryngrande för mogna kunder. Ett standardförlopp består av 12 behandlingar,
2 -3 gånger/vecka och därefter ca 1 – 2 behandlingar/halvår för att bevara resultatet.

Celluliter 
är ett stort bekymmer för de flesta kvinnor. Den är inte väl förstådd, därför vill vi beskriva problemet lite närmare. Ordet cellulit används ofta för att beskriva de knöliga oregelbundna fettavlagringar som man hittar runt höfterna, på bakdel och lår. Detta tillstånd kallas också panniculopathia. Det uppstår för att ett stort antal av kvinnans fettceller är belägna i fickor i hudens bindväv. Med tiden kan en uppbyggnad av vätskor och fett orsaka att fickorna putar ut och pressar mot bindväven och de små blodkärlen som levererar syre och näringsämnen till underhudsstrukturen och avlägsnar koldioxid och avfallsprodukter. Detta skapar den yttre knölighet som kvinnor så kraftigt ogillar, även mycket slanka kvinnor kan ha områden av celluliter på deras lår, säte och höfter. Det beror på att cellerna i den nedre delen av kvinnans kropp lagrar många gånger mer fett än cellerna i kroppens övre del.
 
Endast diet kan inte få bort celluliterna 
I själva verket, kan en strikt diet på lång sikt vara med till att öka kroppens procentuella fettandel. Med endast motion blir man heller inte av med celluliterna. Celluliternas avlagringar är ”låsta” och kan inte direkt användas som bränsle till kroppen. Män har sällan ett problem med celluliter beroende av att manliga fettceller har en annorlunda form och lagras annorlunda. Hur kan Beautytek hjälpa till med det här problemet?

Cellulitbehandlingar förstärks 
genom användandet av mikroströmmar för att öka blodcirkulation, metabolism och lymfans flöde, allt som hjälper att bekämpa fickorna med extra fett under ytan på huden. Beautytek terapi gör det lättare för lymfan att förflytta sig mer direkt till terminus, genom att använda en negativ ström vid terminus och en positiv ström för att manipulera de lymfatiska vätskorna.

Rulla till toppen