Om Beautytek

ETT NYTT UTSEENDE FÖR DIN KROPP!
Beautytek är en behaglig och riskfri behandlingsmetod som kombinerar dagens medicinska teknologi med kunskap från traditionell kinesisk medicin.
Världen över används Beautytek för effektiv formning och avancerad estetisk behandling av både kropp och ansikte
– utan kirurgiska ingrepp.
Beautytek utvecklades ursprungligen för användning inom medicinen och har redan visat sin överlägsenhet inom detta område. Beautytek är knappast jämförbar med någon annan känd konventionell metod. Arbetsprincipen är varken baserad på muskulär HV-stimulering, ultraljud, laser eller magnetstimulering. Biocybernetisk algoritm och artificiell intelligens används i detta banbrytande system för att både analysera och förstärka det fysiologiska tillståndet i den behandlade vävnaden.
Då det yttersta terapeutiska målet är att uppnå och behålla energibalansen så använder Beautytek en intern uppsamling av fysisk information om energibrister och överför sedan exakt avvägda energidoser.Genom att kombinera visdom från traditionell kinesisk medicin (TMC) med modern teknologi har Beautytek inneburit ett genombrott i säkerhet och effektivitet när det gäller kosmetisk behandling.

Behandlingar både för kvinnor och män

*  Fettreducering, mage och lår
*  Behandling av celluliter
*  Bröstlyft – även små bröst blir synbart fylligare
*  Stramare hud och vävnad på mage, ben, lår och säte
*  Effektiv behandling av bristmärken efter graviditet
*  Behandling av ärr
*  Behandling av ansikte, rynkor, linjer i ansikte, påsar under ögonen, dubbelhaka och acne.
*  Förbättring före och efter plastikkirurgi.

VAD ÄR BEAUTYTEK?
Beautytek är knappast jämförbart med någon annan konventionell metod. Genom att kombinera visdom från traditionell kinesisk medicin (TCM) med den modernaste medicinska teknologin innebär Beautytek ett genombrott i säkerhet och effektivitet när det gäller kosmetiska behandlingar för både män och kvinnor i alla åldrar.

HUR FUNGERAR DET 
Behandlingen är behaglig, helt smärtfri och utan risk för din kropp. Den är till och med avslappnande och stärkande. Behandlingen tar mellan 30 och 90 minuter beroende på kroppsdel. En speciell elektrolytgel appliceras på den kroppsdel som ska behandlas. Därefter masserar terapeuten området med en sond. Mikroström tillförs och mäts av ett avancerat dataprogram, allt för att optimera resultatet. Beautyteks arbetsområde är inte begränsat till hudens yta utan utvecklar sin fulla behandlande kraft genom att stimulera kroppens självläkande mekanismer. Den exakt doserade överföringen av energi går djupt in i vävnaden och leder till:
* bättre vätskebalans i kroppen 
* förbättrat lymfdränage 
* balans i syrabasen 
* ökad blodcirkulation 
* stimulering av vävnadsregeneration 
* energibalans 
* stimulering av muskler 
* avlägsning av slaggprodukter 
* ökad omsättning av fett 

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVER MAN? 
I vissa fall ser man resultatet redan efter första behandlingen. Men för att säkerställa ett varaktigt resultat behövs 10 – 15 behandlingar.
Hur ofta skall man behandlas? 
För optimalt resultat rekommenderas 2 behandlingar i veckan, med minst en dag mellan. 

KAN MAN BEHANDLA MER ÄN ETT OMRÅDE ÅT GÅNGEN?
Ja, att behandla två närliggande områden kan vara positivt. Det är även så att behandlar man t.ex. bröst så visar det ofta en förbättring också i midjan. 

HUR LÄNGE VARAR RESULTATET?
När det gäller fettreduktion så är det lika permanent som andra metoder inklusive fettsugning. 
Förutsatt att man har bra kostvanor och motionerar regelbundet, är resultatet permanent.
Andra delar som t.ex. bröstlyft kan vara allt från tre månader till ett år, utan någon underhållande behandling. I vissa fall fortsätter förbättringen även efter avslutad behandling. 

BEHÖVER MAN UNDERHÅLLA RESULTATET? 
När man har uppnått önskat resultat rekommenderar vi att man tar en behandling ca var fjärde månad för att säkra ett permanent resultat. 

FINNS DET TILLFÄLLEN DÅ JAG INTE KAN BEHANDLAS?
Ja, du får inte vara gravid eller amma, inte ha pacemaker, epilepsi eller cancer.

 

BEHANDLINGAR

FETTREDUKTION
Beautytek är exceptionell när den används på överflödiga fettdepåer runt om på kroppen. Den främjar transport av fett ut ur fettcellerna så att det kan förbrännas som energi, med en smalare siluett som resultat.

CELLUITER 
För att få bort celluliter måste collagenfibrerna runt om cellen brytas ned, sammanhållande vävnad måste mjukas upp och stärkas och rätt dränage i vävnaden måste återställas. Beautytek är den enda behandlingen som gör allt detta och får kroppen att själv fortsätta att göra det. Så med Beautytekbehandling kan du bli av med dina celluliter för gott.

BRÖSTLYFT 
Nu behöver du inte längre gå igenom en smärtsam operation för att få vackra bröst igen. Beautytek visar fantastiska resultat för bröstformning och lyft. Hängande, nedåtpekande bröst lyfts. Stora och tunga bröst blir lättare och fastare. Små bröst blir fylligare. Förbättringen fortsätter även efter det att behandlingen avslutats.

HUDÅTSTRAMNING
Beautytek är en exceptionell behandling när det gäller lös hud på kropp och ansikte. Huden och underliggande vävnad stramas upp. Alla Beautyteks behandlingar ger en uppstramning av huden.

ANSIKTSLYFT OCH FÖRYNGRING
Beautytek kan behandla alla aspekter på åldrandet i ansiktet och ge dig tillbaka ett yngre utseende. Det slätar ut rynkor, minskar mörka ringar och påsar samt stramar upp haklinjen. Energin som ges av Beautytek stimulerar cirkulationen, vilket genast ger ett fräschare utseende med mindre porer, stärkta ansiktsmuskler och fastare hud.

Man kan även behandla: acne, ärr och bristmärken, samt förbättra resultat före och efter plastikoperation.

Pris på Beautytek startar på 550:- / behandling

Normalt får man räkna med minst 10 behandlingar för ett lyckat resultat

Hör av dig till Marie för konsultation, hur du kan uppnå ett resultat du är nöjd med

Rulla till toppen